ЗАБАВЛЕНИЯ

На разположение на гостите на хотела са:

АКВА ПАРК:  Детски аква парка с 5 пързалки, водна гъба, дъждовен ефект, захранвани изцяло с минерална вода.

На територията на аква парка са разположени: шезлонг ( безплатно) и джакузи,  бар-аква парк, където ще намерите освежаващи, разхлаждащи напитки и коктейли, за децата: любимите царевица, сладолед, хот дог и пица по тарифите на хотела.

   

ВЪНШНА ДЕТСКА ПЛОЩАДКА: Спа хотел Селект разполага с външна детска площадка с две пързалки, люлка и клатушки – безплатно;

ТЕНИС КОРТОВЕ

Спа Хотел Селект разполага с два тенис корта, от които единият е с нощно осветление за любителите на този аристократичен спорт. Хотелът предлага тенис ракети и топки – заплащане по тарифите на хотела.

   

ФУТБОЛНО ИГРИЩЕ

За любителите на най-популярната игра, Спа хотел Селект предлага на своите гости мини футболно игрище с нощно осветление, където ако сте с компания може да поиграете футбол с удоволствие заплащане по тарифите на хотела.

ТЕНИС НА МАСА

Ако не сте от любителите на по-тежките физически натоварвания с удоволствие може да поиграете тенисна маса – заплащане по тарифите на хотела..

ИГРАЛНА ЗАЛА

Спа Хотел Селект разполага с голяма игрална зала, където ще намерите безброй забавления и игри. Две билярдни маси, въздушен хокей, два професионални симулатора, електронен симулатор, джаги, дарт, електронни игри и др. – заплащане по тарифите на хотела.

   

За удобството на гостите, залата разполага с безплатен обособен ДЕТСКИ КЪТ за деца до 6 години.

  

и БАР към залата

ФИТНЕС – безплатно за ползващите Спа центъра.